Piercings in Eindhoven

Piercings by Eva

Eva

Toen ik, Eva, in 2012 mijzelf toewijdde aan diverse piercing cursussen, begon mijn reis tot professionele piercer. Als iemand met diabetes type 1 ben ik vertrouwd met scherpe, spitse voorwerpen zoals (injectie)naalden. Deze aanleg gecombineerd met mijn sociale aard, betrokkenheid, empathie en zorgzaamheid zorgden ervoor dat ik me meteen thuis voelde in het piercing vak. 


Door de jaren heen heb ik al op verschillende locaties in Eindhoven mijn Tattoo & Piercing studio gerund, Tattoo for Life, waar ik met veel plezier piercings zet. Het werken met mensen is altijd mijn passie geweest. De jarenlange ervaring en het ontmoeten van nieuwe en verschillende mensen heeft me sterk doen laten leren en groeien. Daardoor was ik klaar voor een volgende stap. Een uitbreiding waaruit mijn nieuwe studio, Piercings by Eva, tot stand is gekomen. Het bevindt zich in de Tattoo for Life studio aan de Turnhoutlaan 62 in Eindhoven. 


Ik zet geheel privé en afgesloten jouw piercings. De studio is ruim, licht en huiselijk opgezet. Mijn prioriteit is om een veilige omgeving te creëren waar jij als klant je op je gemak voelt en waar we samen kunnen kletsen over jouw piercing wens. Ik begin pas wanneer alles voor jou duidelijk is en je 100% op je gemak voelt. Ik hoop je snel te zien in mijn studio. 

                Eva's verhaal, piercing studio Eindhoven


Bekijk Eva haar portfolio
Piercing by Eva eindhoven

Onze ontspannen werkwijze

navel piercing eindhoven

Alle tijd voor jou

Tijdens de afspraak hebben we alle tijd voor jouw optimale piercing ervaring. We snappen dat, hoeveel piercings je ook hebt, het altijd een beetje of zelfs heel erg spannend blijft. Daarom zorgen we er altijd voor dat jij je 100% op je gemak voelt voordat we beginnen.


Je kunt online een afspraak boeken maar zie je geen plekjes? Bel dan vooral eventjes! We kunnen vaak wel plek maken voor je. 

Uitgebreide informatie

Je krijgt bij ons altijd uitgebreide nazorg informatie mee. Zo weet je zeker dat jouw piercing goed geneest en dat je met een prachtig geheelde piercing eindigt. 

Onze tevreden klanten

De beste keuze!
De keuze voor Eva's salon was mijn beste keuze voor een piercing! Een vriendelijke en gastvrije vrouw die een gestreste klant zo kan kalmeren dat ik afzag van de verdoving :) Alles werd op het hoogste niveau gedaan, schoon, steriel. Ik zou niet bang zijn om er nog eens heen te gaan. Een echte aanrader
piercings by eva eindhoven
Nika
Enorm veel zenuwen
Gekomen voor een intieme piercing, enorm veel zenuwen maar super fijn geholpen en me erg rustig gehouden ☺️ enorm fijne vrouw straalt rust en kennis uit Piercing goed en fijn genezen!
piercings by eva eindhoven
Nikk van Casteren
Helemaal geen migraine meer
Ik heb een daith piercing laten zetten bij Eva en sindsdien heb ik gewoon helemaal geen migraine meer. Ik had echt wekelijks last van migraine en nu al 4 maanden niet meer gehad. Ik ben er zo blij mee😊😊. Eva is ook een hartstikke lieve, gezellige meid, stelt je gerust en geeft goede nazorg tips mee. Bij een volgende piercing ga ik zeker weer daarheen!
piercings by eva eindhoven
Maartje Janssen

Piercing studio Eindhoven - Tarieven

Onze tarieven zijn simpel, transparant en ontzettend scherp. We willen voor jou de beste ervaring neerzetten en hebben alleen oog voor jouw wensen. Bekijk hier onze tarieven en wat jij kunt verwachten van je piercing. Wij zetten ook intiem piercings hiervoor geldt een vanaf prijs van €70. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we de exacte prijs.

Eva's portfolio

Nazorg & voorwaarden

Wil jij weten wat er nodig is voor de nazorg van jouw piercing of wil je onze voorwaarden en prijzen bekijken? Klik dan op de button hieronder en je kunt alles bekijken.